GUSTAV FILM

Monokomedija v kateri se bo na humoren in življenjski način spopadel s vsemi križi in težavami dandanašnjega samohraniteljstva, ki je že nekaj desetletij pereča tema slovenske vsakodnevnosti.

Zgodba,ki govori o težavah v zakonskem življenju in reševanju le teh,je plod ekipe Gustav filma,katerega član je tudi Matevž Luzar,mladi nadarjeni scenarist in režiser,ki je bil letos na naše veliko veselje nominiran za nagrado Oskar 2008 s svojim študentskim filmom Vučko.

Tragikomična predstava UČITELJ
Predstavljamo vam novo komedijo Učitelj, ki je narejena za enega učitelja in ves svet. Namenjena je predvsem učiteljem in staršem, saj bodo ob njej podoživeli učni sistem, se nasmejali in pozneje zagotovo tudi razmislili o
njeni tematiki.

Šef in šefica je komedija, ki govori tako kot že predhodne komedije Gustav filma o medsebojnih odnosih,vendar tokrat na delovnem mestu.

Ženske, naj bodo sestre, matere, sodelavke, ljubice ali žene, si zagotovo želi razumeti vsak normalen moški, vendar priznajmo, le malokateremu to zares uspeva. Obratno je povsem enako.

Komedija, nastala na podlagi avtorjevih antropoloških, socioloških in psiholoških študij, spretno ironizira odnose med spoloma, ki se trudita ljubiti in biti ljubljena, si ustvariti dom in družino...

Komedija z vojakom Švejkom (po motivih Jaroslava Haška) - vedno zabavnim, navidezno naivnim, dobrodušnim vojnim veteranom vseh časov v vlogah pomembnih predstavnikov zgodovine tokrat v prenovljeni obliki.

 

toyota     Logo 1-kava     oliver     logo ona-on 1     bolha